MAT, DRIKKE OG OVERNATTING

SØGNE VÅRCUP

OVERNATTING


Overnatting for overnattende lag skjer på Tangvall skole. Skolen ligger 50 meter fra Doorwaybanen og 400 meter fra Toyotabanen. Hvert lag har tilgang på klasserom, og må medbringe egne madrasser. Dusj finnes i garderobeanlegget på Tangvall skole - få meter fra klasserom - fløyen.

Innsjekking skjer fra ca 1800/ 1830 fredag. Da vil klasserommene være ryddet, og det vil være folk fra Søgne FK til stede for å registrere ankomsten.

Hvert lag må ved ankomst lage komplette overnattingslister umiddelbart, som skal ligge i vakten (med tanke på brannsikkerhet). Det vil være bemannet vakt gjennom natten, for å ivareta sikkerheten.

På skolen gjelder normale regler - dvs forsøk å begrense rot og støy med tanke på de andre lagene som overnatter. Det er viktig at spillerne minnes på at fotballsko skal tas av beina og bankes fri for asfaltkuler før en går inn på skolen. Det er ikke lov å gå inne med fotballsko med knotter.

Utsjekking styrer lagene selv. Vi ønsker at lagene sender en melding / gir beskjed til vakten eller til ansvarlig for overnatting når en har ryddet seg ut.

MAT OG DRIKKE 


Mat (alle måltider) serveres i gymsalen ved Tangvall ungdomsskole.

Fredag
Kveldsmat 2000 - 2200

Lørdag
Frokost kl 0630 - 0830
Lunsj kl 1130 - 1300
Middag kl 1800 - 2000

Søndag
Frokost kl 0700 - 0900
Lunsj kl 1200 - 1330

Alle måltider er inkludert for påmeldte spillere og inntil to påmeldte lagledere.

Det er kiosk ved E39 banen under hele turneringen:

Pølser
Vafler/ kaker
Brus
Frukt / smoothies
Kaffi

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

BANER OG GARDEROBER

TURNERINGSOPPSETT OG TURNERINGSREGLER